Vægttab

Vægttab kan opnås på flere måder, nogle mere hensigtsmæssige end andre. 
De mest afgørende parametre for vægttab er:
– Spise mindre 
– Motionere mere
– Ændre vaner
– Fastholde motivationen
Mange har kun fokus på de 2 første, altså kost og træning, hvilket er fint hvis man vil tabe sig her og nu. Ønskes derimod en holdbar løsning, bør der lægges mere fokus på vaneændringer og motivation. 
Quickfix løsninger og mirakelkure kan virke fristende, men holder ikke i længden. Faktisk peger flere studier på modsat effekt. At man ofte tager mere på efter hvert quickfix.
Se fx dette studie, som viser vægtøgning efter restriktive diæter: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17469900
Dette er også vores erfaring med vores klienter, som har brugt det meste af deres liv på den ene slankekur efter den anden. Resultatet er desværre sjældent en holdbar løsning. 

Vægttab der holder

For at bevare motivationen, kan det være en god øvelse at skrive ned, hvad du vil få ud af at nå i mål med vægttabet. På den måde synliggør du dine gevinster. Når du føler at du bliver demotiveret, kan du kigge på alle disse ting, du vil få ud af at fortsætte. Det kan ofte være nok til at tænke over om de opgivende tanker, skal have lov til at vinde.
Hæng gerne din liste synligt, så du kan kigge på den dagligt og tilføje flere punkter, efterhånden som du kommer i tanke om flere.

Har du brug for hjælp, så hold dig ikke tilbage. Vi vil gerne hjælpe.

Hurtigt vægttab

Et hurtigt vægttab kan opnås ved at befinde sig i kalorieunderskud, altså spise mindre end man forbrænder i løbet af dagen. Så hvordan og hvor hurtigt bør man gribe det an?

Vægttabshold

På et vægttabshold bakker man hinanden op og forstår hinanden, da alle arbejder mod samme mål. Når man skal i gang med et fedttab, finder mange det meget motiverende at være en del af et fællesskab. 

Sunde madopskrifter til vægttab

Lækre og sunde madopskrifter til vægttab. Når man sammensætter sin mad rigtigt, kan man få meget velsmagende mad, som er kalorielet og mætter godt. Protein og kostfibre har stor betydning for din mæthed.

Hjælp til vægttab

Det kan være en rigtig god idé at søge hjælp, hvis du ønsker et vægttab, som holder. Vælg den rette til at hjælpe dig, som har fokus på vaneændringer og motivation.

Tab dig hurtigt

Kan ikke tabe mig

Jeg vil gerne tabe mig

Vægttab Kolding

Vægttab der holder hele livet

Hvordan taber man sig

Hvorfor taber jeg mig ikke

Hvordan taber man sig bedst

Hvordan taber man sig på maven

Hvordan taber man sig på lårene

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp til, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe.
Du kan også tilmelde dig et af vores forløb.

Vægttab

Se i øvrigt anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen 
https://www.sst.dk/da/Viden/Fysisk-aktivitet