kost, personlig træning og coaching samlet i et

Træningsforløb

Med et træningsforløb hos MOVE IT Fitness får du ikke bare en masse spændende og motiverende træning, men også masser af super god viden om din kost. Vi giver dig nogle gode redskaber til hvordan du kan hyggespise lidt mindre og inspirere dig til nogle lækre kalorielette snacks. 

Træningsforløb til vægttab

Med et træningsforløb til vægttab, arbejder vi meget med dit mindset og dit syn på din kost.
Måske tænker du at det er svært at styre hyggespisningen? Måske er de fleste af dine måltider ret fornuftige, men så er der alt det udover de store måltider? Hos MOVE IT har vi hjulpet rigtig mange med at få bragt det ned på et niveau, som ikke er et problem. 

Dit træningsforløb til vægttab indeholder blandt andet:

  • Effektiv træning, hvor du virkelig kan mærke og se en forskel.
  • Kostvejledning og kostguide, som er super let at bruge og kan altid benyttes, da den ikke er fastlåst på måltider. Du opnår en rigtig god viden om din kost, forklaret på en simpel måde, som er let at forstå og føre ud i livet.
  • Coaching for vaner, motivation og mental styrke, så du kan opnå flotte resultater både fysisk, men også følelsesmæssigt. Du kommer til at føle dig stærk på alle områder og får nogle gode vaner, som du kan holde fast i for altid.

Allerede nu vil vi bede dig tænke over, hvorfor du gerne vil starte på dette forløb, og hvad det vil betyde for dig, hvis du kan få opfyldt det, du ønsker dig.

Træningsforløb til vægttab
Træningsforløb for kvinder

Uanset hvem du er eller hvor langt du er

Træningsforløb for kvinder

Få en passioneret træner, som er med dig hele vejen.

Når vi laver et træningsforløb for kvinder, er vi altid meget omhyggelige med at have dig med hele vejen og vælger nogle øvelser, som både motiverer og giver mening ift. din målsætning.
Hos MOVE IT Fitness er vi meget passionerede personlige trænere, som brænder for at gøre en forskel og vi er klar til at hjælpe dig. Vores mål er at sørge for at give dig alle de redskaber, du har brug for og at du på sigt ikke længere har brug for os.

Vi laver træningsforløbet, så du som kvinde føler dig helt tryg i at udføre øvelserne.

Vi arbejder specifikt med dit mindset, så de nye tiltag bliver en permanent forandring.

Som flere af vores klienter siger ”Det er jo ikke engang surt at tabe sig på denne måde, for jeg må jo alt”

Du kender det sikkert – Du er topmotiveret i starten, men så begynder de gamle vaner at trænge sig på og det er svært at holde fast i motivationen. Vi giver dig nogle effektive redskaber, som bliver helt afgørende for at du kan fastholde dine flotte resultater, for altid!

Personligt træningsforløb

som bliver udformet ud fra dine behov og ønsker.

Med et personligt træningsforløb starter vi med at holde en målsætningssamtale, hvor vi gør det helt klart, hvad du har brug for. Vi kommer til at tale om din træningserfaring, din kost og så går vi i dybden med det, du gerne vil opnå og lægger en plan for hvordan vi får dig bedst muligt derhen.

Når vi har defineret dit behov, kan vi udforme et tilbud til dig. Hvis du ikke vil have det, siger du selvfølgelig bare nej, men så ved du hvad du siger nej til. Vi har som nævnt ikke standard løsninger, da forløbet bliver lavet individuelt. Dit forløb kunne eksempelvis udformes således:

Personlig træning

Personlig kostplan

Manual “Styr din hyggespisning”

Videoguides til din selvtræning.

Motivation, opfølgning og feedback via app

Fri support

Personligt træningsforløb

Motivation til vægttab


Mangler du motivation til vægttabet? 
Nogle dage er det bare svært at komme ned at træne. Du kommer hjem fra arbejde, er træt, mangler overskud og har egentlig mest lyst til at lægge dig ned resten af aftenen. Dit lange træningsprogram virker helt uoverskueligt. Mange spørgsmål farer rundt i hovedet på dig. så som: 

  • Hvordan kan du overtale dig selv til at komme ned i centeret på sådanne dage?
  • Hvad med at skrue ned for forventningerne?
  • Hvad hvis du tager ned i centeret og bare laver en øvelse? “Jeg skal bare lige træne 3 x 12 squats, så kan jeg køre hjem”.

Når du så alligevel er i centeret, ender det ofte med at du alligevel får lyst til at træne resten af programmet, ellers fik du da i det mindste trænet dine squats og samvittigheden er reddet! Vi hjælper dig med at blive motiveret og fastholde motivationen under hele dit vægttab og ikke mindst bagefter.

Motivation til vægttab