Lær os at kende
MOVE IT logo
Mikkel Hansen

Mikkel Hansen

Personlig træner og indehaver

Mit navn er Mikkel Hansen, jeg er 34 år og far til 2 skønne drenge.
Jeg er uddannet EHFA certificeret Personlig træner og Kostvejleder. 

Jeg brænder for at gå på opdagelse i begrænsende tanker og overbevisninger, for at udfordre dem til at blive vendt til at være støttende og hjælpe til at opnå mere glæde, energi og overskud til hele livet.

Jeg er en mindset-nørd, som mediterer dagligt og er altid på udkig efter mere viden om vaner, adfærd, motivation og mentalt styrke.
Den viden, er jeg vild med at omsætte til konkrete adfærdsændringer hos vores skønne klienter, så de står endnu mere robust og kan klare livets udfordringer.

Du bliver hvad du tænker og derfor kan du skabe støttende overbevisninger, som gavner din udvikling.

Maria Hougaard Jørgensen

Fysioterapeut og vanecoach

Mit navn er Maria, jeg er 35 år og er mor til 2 skønne piger.

Uddannelse: fysioterapeut og vanecoach.

Kender du det med…

  • at have spist fornuftigt igennem hele dagen, men når du kommer hen sidst på eftermiddagen, er energien ved at være brugt op, der er ulvetime, det har været en hård dag og du tømmer køkkenskabene for søde sager.
  • at have været på diverse kure, du taber dig, og det går godt i en periode, men så begynder det pludselig at være svært at holde fast i vægttabet, og du begynder langsomt at tage på.

Jeg kan hjælpe dig med at få et afslappet forhold til mad, hvor der ikke er noget som er forbudt. Ingen restriktioner eller nogen stram kostplan. Jeg kan hjælpe dig til at nå dit mål med nogle bæredygtige vaner, du kan holde på den lange bane, også om 10 år. Vi tager udgangspunkt i dig, og har fokus på hvad der er realistisk for dig i din hverdag.

Brian, personlig træner

Brian Westergaard Romberg

Personlig træner

Mit navn er Brian og er 32 år. Jeg er gift, familiefar og  uddannet EHFA-certificeret personlig træner.

Oprindeligt er jeg uddannet inden for kommunikation (cand.comm.) og har tidligere arbejdet som journalist og sproglærer. Men jeg følte aldrig rigtig, at jeg befandt mig på den rette hylde.

Lige siden barndommen har jeg været fascineret af træning og bevægelse, så sporskiftet til fitnessbranchen var derfor oplagt – selvom der gik lang tid, før jeg turde følge mavefornemmelsen og hjertet.

God kommunikation, relationer baseret på tillid og udpræget trang til at gøre en forskel for andre har altid været en indre drivkraft – og det er også fundamentet i min tilgang til personlig træning og coaching.

Min mission er at være din guide og sparringspartner under din personlige rejse – med respekt for, hvor du befinder dig lige nu og her, så du kan være din egen bedste vejleder.
Lad os sammen hjælpe dig med at leve dit bedste liv i en krop, som tillader dig at gøre de ting, du har lyst til.

Malene Janne Heby

Personlig træner, ergoterapeut, vanecoach & stud. cand.

Mit navn er Malene, jeg er 38 år og bor selv her i Kolding.

Jeg er uddannet Fitnessinstruktør ved Leading Education samt uddannet Ergoterapeut og VaneCoach.
Jeg er i gang med at læse cand.scient.san (sundhedsfaglig kandidat.)

Der findes mange forskellige og forvirrende `sundhedsråd´ og for de fleste kan det være svært at navigerer i at træffe de gode valg i den travle hverdag, hvilket ofte føre til negative tanker og følelsen af fiasko i jagten på ”det sunde liv”.

Jeg elsker at skabe motivation og engagement hos andre.
Som din samarbejdspartner kan vi sammen arbejde med din sundhedsforståelse og individuelle sundhed, gennem de valg og vaner du træffer, så du kan blive fri for tanker og stress om ”det sunde liv” og sundhed. 

Du finder en balance i DIT liv hvor du prioriterer at træffe de gode valg for dig og din mentale sundhed, ved at ændre din tilgang og tankerne omkring det.

Din motivation skaber rammerne for at du får det liv du gerne vil, hvor du har overskud til at prioriterer ”mig-tid” og dine gode valg tilpasset til din hverdag – uden den dårlige samvittighed dukker op.