Vi sammensætter din kost efter dig og dine smagsløg

Kostvejleder

Hvad kan en kostvejleder, hjælpe dig med?
Lad os vise dig en tilgang, hvor intet er forbudt, farligt eller usundt. Kost og træning er naturligvis også en del af et forløb, men den helt afgørende forskel for DIG, er at vi arbejder specifikt med dine VANER og din MOTIVATION, så du kan holde fast i din nye spændende livsstil.

Kostvejleder
Uanset hvem du er eller hvor langt du er

Kostvejleder

En kostvejleder kan vejlede i kost. Vi kan vejlede dig i hvordan du ændrer dine vaner. I forhold til et vægttab er det sjældent maden i sig selv det handler om, men mere de vaner og adfærden der er forbundet med maden.

Det er derfor et meget individuel forløb du får, da der ikke er 2 mennesker som er ens. Vanen kan i princippet være den samme, men de udfordringer/forhindringer der er ift. vaneændringen er meget individuelle. Vi vil være der til at støtte dig undervejs i processen, og give dig de rette redskaber, så du kan lykkes med din vaneændring.

Vi kombinerer personlig træning og vanecoaching. Når vi kombinerer disse metoder, adskiller vi os fra andre koncepter i branchen. Med fokus på vaneændringer og motivation, kan vi gøre en stor forskel. Vi lærer dig en fastholdelses strategi, så du kan holde fast i dine resultater i rigtig mange år og forhåbentligt resten af dit liv. Vi er altså meget mere end en kostvejleder.

Kostvejleder Vægttab

Få en kostvejleder til dit vægttab.
Når du starter dit forløb, kan du forvente at opnå en rigtig god viden omkring, hvordan du sammensætter en kost, som passer godt til dig og dine smagsløg.

Vi ser det ikke blot som et kost- eller træningsforløb, men snarere en uddannelsesperiode, hvor vi giver dig alt den viden, som vi har, så vi skaber vedholdenhed for dig.

Der er jo ikke meget idé i at knokle i en periode, for at falde tilbage til start bagefter. Vi kan hjælpe dig med at gennemgå din kost og vejlede dig til at ændre på nogle af de ting, som ikke stemmer overens med dit mål. Vi lærer dig hvordan du får de rette næringsstoffer til din krop.

Vi giver dig redskaberne du skal bruge for at få styr på din hyggespisning og sammensætte en god sund kost.

Kostvejleder vægttab
Sund aftensmad og sunde snacks
Uanset hvem du er eller hvor langt du er

Sund aftensmad og sunde snacks

Sund aftensmad og sunde snacks kan være super lækkert.
Man kan have en vane, som betyder, at man kommer til at hyggespise for meget. Det har måske resulteret i overvægt, eller at man bare ikke er helt tilfreds. Måske spiser man egentlig ganske fornuftigt til alle de reelle måltider, men det er alt det ind imellem, der gør at man får for mange kalorier i løbet af dagen. Tænk over at man let kan ”komme til” at hyggespise 500-1000 kalorier ekstra, hvis man har kastet sin kærlighed på de kalorietætte fødevarer.

Dermed ikke sagt at du skal holde dig fra de kalorietætte. Tværtimod! Tillad dig selv at spise eksempelvis chokolade, men blot i en mindre mængde end du plejer. Spis fx 1 stykke chokolade og hvis du har lyst til mere, kan du tage en kop te eller et stykke frugt. Så kan du let spare ret mange kalorier.

Få inspiration og viden til at sammensætte god sund mad. Igennem vores forløb giver vi dig de redskaber, du har brug for til at spise sundt, på en måde, som IKKE er fuld af restriktioner og forbud. 

Sund mad med kostvejleder

Du kan få hjælp til sund mad af en kostvejleder.
Du vil garanteret finde det meget motiverende når du oplever at du gør noget godt for dig selv. Det ydre begynder at få en anden form, så du bliver mere tilfreds med spejlbilledet. Dit humør bliver også bedre og du får mere lyst til at bruge dit liv på at udleve nogle af de spændende idéer, som du har gemt på.

Vi inspirerer dig til at vælge nogle super lækre sunde snacks. Alt for mange mennesker spiser en alt for stor mængde kalorietætte snacks, hvilket ofte resulterer i overvægt, dårlig samvittighed, dårlige vaner og ærgerlig selvfølelse.

Men behøver det at være sådan? Nej! Vi kan sagtens fastholde hyggen og de lækre snacks, uden at få alt for mange kalorier indenbords.

Flere af vores klienter kommer til os blandt andet fordi de føler sig udfordrede i forhold til at styre sukkertrangen. Du kender det garanteret, Du har egentlig spist ret fornuftigt i løbet af dagen, men når det bliver aften og børnene er lagt i seng, kommer slik, kage og chips frem fra skabene.

Intet er forbudt, farligt eller usundt

Ingen diæter eller trenddiæter

Få styr på din hyggespisning

Topmotiveret hele vejen

Sund mad med kostvejleder

Slut med slankekur og trenddiæter


Mange kure og ”trenddiæter” sætter ofte restriktioner op og gør det dermed enormt svært og surt at leve ”sundt”. Men sådan behøver det ikke at være! Nu vil vi præsentere dig for en tilgang hvor intet er forbudt, farligt eller usundt. 

Det er slut med at udsætte dig selv for alle mulige kure og diæter!

Slankekure virker for en kort periode, men oftest ender i en følelse af nederlag og fiasko fordi de er ekstremt svære at overholde, netop fordi, der er én fællesnævner ved disse kure. Der bliver sat forbud op! I nogle tilfælde er det specifikke fødevarer, som bliver fremhævet som værende specielt ”fedende” og i andre tilfælde er det nogle næringsstoffer, som man skal holde sig fra. Det er altså ikke rigtigt. Det er kalorieoverskud, som giver en øget vægt.

Motivationen falder

Når man vælger at følge en restriktiv kur, oplever man ofte at man er topmotiveret i starten, man oplever resultater, det kører bare! Men! Så kommer hverdagens udfordringer og gamle vaner, som presser sig på.

Den der vildt gode chokolade, som er forbudt, fylder mere og mere i tankerne og til sidst bliver det for meget, man giver efter og ”falder i”. Du tænker måske ”Nu kan det hele også være lige meget, for nu er jeg jo faldet i! Nu har jeg jo ikke overholdt kuren og så kan det hele være lige meget.” Og inden du ser dig om, er alle skabe tømt for hvad der måtte være af ”forbudte” ting i huset.

Du kender måske følelsen og siger til dig selv ”Jeg starter igen på mandag”. Og det sker måske også, lige indtil mandag aften, hvor du igen får lyst til det forbudte.
Og nu kan du måske selv regne ud, hvad der kommer til at ske.