Tilpasset til dig

Kostplan

Er en kostplan virkelig det rigtige på den lange bane?

Personlig kostplan
Uanset hvem du er eller hvor langt du er

Personlig kostplan

En personlig kostplan er ikke noget du får hos os, da den ikke vil hjælpe dig i det lange løb. En kostplan er en kortsigtet løsning, som ikke tager højde for din hverdag, og hvilke kostvaner du har – ikke særlig personlig.

I stedet for at du skal passe ind i en kostplan, tager vi udgangspunkt i din kost og dine vaner, og hvad der vil give mening for dig at ændre på, for at du kan nå dit mål. Ændringer som du også kan holde om 10 år.

Vi kan hjælpe dig med at se nysgerrigt på dine madvaner, og se på hvilke udfordringer der er i din hverdag, så du kan arbejde med en vaneændring, der giver mening lige præcis for dig.

Træning og kost er naturligvis også en del af forløbet, men det er når vi tager vaneændringer og motivation med i forløbet, vi kan gøre den store forskel. Vi tænker nemlig altid langsigtet og hjælper vores klienter med at gøre det samme.

Kostplan træning

En kostplan til træning er ikke nødvendig. Det er vigtigt at kigge på hvor meget du træner/bevæger dig, og så se på hvordan lige netop DIN kost og dine vaner ser ud ift. det mål du har. Vi arbejder ud fra en vanebaseret tilgang. Det gør at 2 forløb ikke er ens, da alle mennesker er forskellige, og vi derfor ikke udleverer kostplaner ifm. træning.

Kostplaner tager ikke højde for din adfærd og dine vaner, hvorfor kostplaner meget sjældent er en langtidsholdbar løsning, da det ikke er muligt at følge en kostplan i særlig lang tid.

Det kan virke fristende at vælge en ”quickfix” løsning, men det er sjældent holdbart.
Hos os tager vi afstand fra quickfix løsninger, som slankekure, trenddiæter, ekstrem træningsdisciplin mv.
Vi går meget op i at uddanne vores klienter, så de selv kan håndtere dagligdagens udfordringer og fristelser.
Du lærer fx at sammensætte din egen kost, som passer til din hverdag.

Kostplan træning
Kostplan til vægttab
Uanset hvem du er eller hvor langt du er

Kostplan til vægttab

En kostplan til vægttab er en standardiseret og kortsigtet løsning. Vi tænker langsigtet, og vil gerne hjælpe dig til at nå dit mål på en holdbar måde, så du kan opnå et vægttab og holde det efterfølgende. Vægttab er en vanesag, da det handler om hvilke kostvaner du har, og hvilken adfærd der ligger bag. Det tager en kostplan ikke højde for det.

Hos os er der ingen restriktioner, ingen stringente kostplaner, ingen forbudte fødevarer og der er plads til lige præcis den mad du har lyst til. I stedet for en kostplan får du en masse redskaber til kunne spise hvad du har lyst til uden at få dårlig samvittighed, og samtidig opnå et vægttab.

Du har måske prøvet forskellige slankekure/quick fix løsninger – restriktive kostplaner, specielle diæter, juicekur osv. som er gået godt til at starte med, kiloene rasler af, men pludselig bliver svært, motivationen daler, du falder i – og så kan det også være ligemeget. Du føler dig som en fiasko, og tager langsomt det hele på igen, og måske mere endnu.

Det har IKKE noget med dig at gøre, slankekures konstruktion er dømt til at mislykkes, da det ikke er en langtidsholdbar løsning.

Det er IKKE rygrad du mangler, men redskaber til at tackle dine vaner.

Sund kostplan

En sund kostplan findes ikke. Der findes ikke sunde og usunde madvarer, da alle madvarer kan være enten sunde eller usunde. Det handler om mængder og i hvilken sammenhæng det gælder.

Vand kan være dødeligt, hvis det indtages i for store mængder. Slik, kage, chips mv. kan sagtens indgå på daglig basis på lige fod med alt andet mad, hvor du stadig kan tabe dig.

Der kan altså gøres plads til lige præcis den mad du har lyst til, du kan spise det samme som resten af familien, og der er ingen mærkelige fødevarer du skal til at spise – bare helt almindelig mad, som du kan lide.

Med vores tilgang, arbejder vi rigtig meget med mindsettet hos vores klienter. De fleste ved godt hvad de bør gøre i større og mindre grad, men der er en årsag til at de handler anderledes, end hvad de i virkeligheden vil. Den årsag hjælper vi med at finde. Dermed kan vi skabe bevidsthed om vanemønstre, som vi hjælper med at ændre, så de handler i overensstemmelse med deres værdier.

Intet er forbudt, farligt eller usundt

Ingen diæter eller trenddiæter

Få styr på din hyggespisning

Topmotiveret hele vejen

Sund kostplan

Gratis kostplan

En gratis kostplan findes der mange af på internettet, men indholdet er typisk også derefter. Det er en standardiseret plan, som ikke tager højde for dig og din hverdag. Det er mere holdbart at arbejde med dine vaner, og se på hvor det giver mening at ændre på dine vaner og erstatte dem med nogle andre. En vane er en automatiseret proces, som ikke kræver ret meget energi eller overskud.

At arbejde med kostvaner er selvfølgelig hårdt i starten, da det kræver fokus at ændre vaner. Du bestemmer fuldstændig selv, hvordan den nye vane skal være, det er jo dit liv😊 Vi er der til at støtte dig undervejs i processen, og give dig en masse redskaber til at lave vaneændringen.

Den nye vane vil langsomt blive mere og mere automatiseret, jo flere gange du gør den nye vane, så den til sidst ikke kræver fokus, men bare er noget du gør.

Gratis kostplan