MOVE IT Fitness

Stig
Muskelopbygning og OCR

Stig, personligt træningsforløb Stig, personligt træningsforløb

HVORFOR VALGTE JEG MOVE IT FITNESS?

At vælge et forløb hos MOVE IT Fitness, er absolut noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg har tidligere deltaget på deres OCR camp, som jeg fandt både sjovt og lærerigt, men havde også brug for hjælp til min kost og træning ved siden af, og derfor valgte jeg at prøve et personligt forløb hos dem.

Hvad håbede jeg at få ud af et forløb hos MOVE IT Fitness?

Jeg havde et ønske om, at øge min muskelmasse, råd til min kost og få en sundere hverdag – og det må man sige at jeg har opnået, og mere til. Her arbejder man ikke med strikse/faste kostplaner, som man alligevel ender med ikke at kunne følge, men derimod en kost guide, som giver opskrifter og ideer til en sund og varieret kost. Ydermere, synes jeg, at jeg har fået en noget bredere forståelse for kost generelt, og nu selv kan finde rundt i hvad der er godt, og hvad der er mindre godt for mig, for at jeg kan nå mine mål fremadrettet.

Hvad fik jeg ud af forløbet?

Jeg havde problemer med at spise nok, da jeg altid var på farten og havde et arbejde hvor det var svært for mig at spise flere gange om dagen. Det hjalp min coach, Maria, mig med at få styr på, og kom med løsninger som gjorde, at det ikke længere var et problem. Jeg fik derved nogle nye vaner i min hverdag, som gjorde det nemt for mig, at indtage de måltider jeg havde brug for, uden at det skulle være en kamp hver dag. Løbende opfølgning og rådgivning gjorde, at jeg opnåede nogle super gode resultater, ved engang imellem at prøve noget nyt eller tilføje måltider til min hverdag.   

Træningen troede jeg egentlig, at jeg havde godt styr på. Men jeg fandt hurtigt ud af, at der fandtes SÅ mange forskellige måder, at træne musklerne på, som jeg ikke kendte til. Det lærte jeg igennem vores ugentlige træninger, som sjældent var ens, men altid sjove og spændende. Det er ting jeg nu har lært, og selv kan lege med, når jeg træner alene fremadrettet, så jeg hele tiden kan variere min træning og udfordre mig selv på nye måder. Derudover, er de gode til at skræddersy træningsplaner efter ens behov og interesser, som i mit tilfælde har været muskelopbygning og OCR, hvilket jeg har været enormt glad for. 

VIL JEG ANBEFALE MOVE IT FITNESS?

Efter forløbet er afsluttet, føler jeg nu at jeg er mere motiveret til at træne selv, da jeg har fået så mange redskaber med i baggagen. Har man spørgsmål eller er i tvivl om noget, har de været super søde til at besvare dem, selvom forløbet er afsluttet.

Jeg kan derfor varmt anbefale MOVE IT Fitness, hvis du har brug for hjælp til kost og træning, eller ønsker at prøve deres OCR camp.

– Stig Stenger