MOVE IT Fitness

Rikke-Mai’s succeshistorie
Vægttab 24 kg.

Rikke-Mai, personligt træningsforløb Rikke-Mai, personligt træningsforløb

Hvorfor valgte jeg MOVE IT Fitness?

Jeg havde hørt rigtig positivt om Mikkel, og den måde han arbejdede på med sine klienter.

Efter første samtale med Mikkel, blev jeg utrolig inspireret af tankegangen omkring at ændre sine vaner for derved at kunne tabe sig. Det virkede meget professionelt, og som en holdbar løsning.

Hvad håbede jeg at få ud af et forløb hos MOVE IT Fitness?

Jeg håbede, at jeg blev stærkere og mere tilfreds med min krop. Jeg ønskede, at jeg kunne købe det rigtige tøj og føle at man så godt ud i det. Jeg håbede også, at det ikke bare var et halvt år med streng diæt. Derudover ønskede jeg også at blive bedre til crossfit og kunne lave nogle af de sværere øvelser.

Hvad fik jeg ud af forløbet?

Jeg har fået vanvittigt meget ud af mit forløb. Det første jeg tænker på, er at jeg har tabt mig 24 kg. Dernæst at det har været ”nemt” i den forstand, at jeg bare skulle nøjes med at spise inden for mine beregnede kalorier, og at det gav pote ret hurtigt.

Der har selvfølgelig også været et par udfordringer omkring, hvordan man skulle prioritere på ferier, arrangementer, fester osv. Dette har min coach Maria hjulpet mig rigtig meget med. Herigennem har jeg fundet ud af at finde frem til, at det heller ikke er forbudt en gang imellem at gøre det. man har lyst til, og at det faktisk er acceptabelt. 

Jeg har på intet tidspunkt følt mig forkert/anerledes, hvis man har delt sine tanker med Maria. Hun har bare støttet mig hele vejen med masser af ros, godt selskab og godt humør.  


I forhold til træningen synes jeg, at det er mega fedt, at det foregår i en crossfit box, og hver træning har bare været sjov med masser af nye øvelser og udfordringer, som jeg aldrig, troede jeg kom igennem. Tak for det, Maria 😉

Det, jeg havde håbet, jeg fik ud af forløbet er 100% indfriet og mere til. Det har dog også været en dyr fornøjelse, da det meste af garderoben skulle skiftes ud, men så fik man jo lov at få nyt, smart tøj som bare sidder bedre, når man føler sig tilfreds med sin krop.

Vil jeg anbefale MOVE IT Fitness?

Jeg vil i høj grad anbefale at starte ved MOVE IT Fitness, da det ikke kun handler om kostplaner, træning osv. Men hele ens mindset omkring, hvordan man vil leve og prioritere sit liv, og at man selv vælger, hvad der er rigtigt for en.