MOVE IT Fitness

Morten’s succeshistorie
Vægttab 47 kg

Hvorfor valgte jeg MOVE IT Fitness?

En usund livstil, hårdt arbejdspres, manglende motion pga. for lidt tid i hverdagen( troede jeg) gjorde at jeg i Juli 2018 fik konstateret diabetes og en lang række andre livsstilssygdomme. Jeg vejede 147 Kg.

Hvad håbede jeg at få ud af et forløb hos MOVE IT Fitness?

Mit helt store mål var at blive medicinfri og blive en god far for mine 3 børn. En far der havde overskud og energi til at lege med dem. En rollemodel der gjorde at de ikke blev tykke og dovne, men søgte sundheden og motionen. Det gode livsstil.

At kunne overskue mit arbejde som selvstændig købmand og få styr på forretning en igen.

Hvad gjorde Mikkel og MOVE IT Fitness for mig?

Mikkel gav mig rammerne for kost og motion. Lavede kost og træningsplaner som var simple og hvor det vigtigste var at intet er forbudt.

Mikkel ville flytte mig mentalt og gøre op med ALLE mine dårlige undskyldninger.

Lykkedes det og har MOVE IT Fitness indfriet mine forventninger?

Svaret er: JA, 110 %.

September 2019 aftalte jeg med lægen at jeg ikke længere skulle tage diabetesmedicinen. En kæmpe sejr for mig. Jeg har holdt vægten

( Ca. 98 Kg.) de sidste 4 mdr., skabt tid til familien, motionen og gennemført flere OCR-løb.

Jeg har fået det jeg ønskede og drømte om. Et nyt liv. En far der kan tumle med sine børn. Børn der spiser sundere (ingen boller med nutella til morgenmad på hverdage men nu havregryn) men stadig efter mindsettet intet er forbudt, så boller og nutella får vi i weekenden.

Jeg spiser nu hvad jeg har lyst til, men til gengæld I de mængder som gør at det stadig er sundt. Jeg kan ikke undvære min træning, og jeg har derfor valgt at fortsætte mit forløb ved Mikkel. Jeg er imponeret over at Mikkel til hver eneste træning kan udfordre mig og blive ved med at sammensætte øvelser som gør at det er sjovt at træne men også gør at der hele tiden sker en udvikling både fysisk og mentalt.