MOVE IT Fitness

Karina’s succeshistorie
Vægttab 23 (40) kg.

Karina, personligt træningsforløb Karina, personligt træningsforløb

Hvad håbede jeg at få ud af et forløb hos MOVE IT Fitness?

Det var med spænding, nervøsitet og forsigtig optimisme jeg mødte op hos Mikkel til den første samtale. Jeg vejede mere end, jeg ønskede, og det havde jeg brug for hjælp til at få styr på. Jeg har trænet størstedelen af mit liv, så jeg vidste jo godt, hvad det gik ud på, men stadig var jeg noget ængstelig for, at jeg var et umuligt projekt, som en træner ikke kunne se potentiale i.

Hvad fik jeg ud af forløbet?

Træning og coaching i absolut særklasse! Imødekommenhed, forståelse og professionalisme – det er blot nogle af de topkvaliteter, som man møder, når man henvender sig til Move It Fitness. Jeg påbegyndte mit forløb i november 2018 og har nu været under Move It Fitness´ kyndige vinger i et år. Jeg har for længst opnået det vægttab, jeg som udgangspunkt havde sat mig for at opnå (40 kg ialt – jeg havde tabt ca. 17 kg, da forløbet startede). Jeg har dog valgt at fortsætte mit forløb, da jeg ikke blot får en masse ud af det træningsmæssigt, men også i forbindelse med arbejdet med mit mindset. Og jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for mig, at der bliver arbejdet med den del også, da det er forudsætningen for, at jeg kan holde vægten fremover. Summasumarum her får du altså virkelig valuta for pengene – og det endda uden at føle, at du skal undvære noget, da hele konceptet arbejder omkring et afslappet forhold til mad uden restriktioner. Det har været min absolutte redning i forhold til at bevare motivationen 🙂 Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at MOVE IT Fitness kan bringe enhver, som er motiveret herfor, frem til det ønskede mål! Jeg er dybt taknemmelig og imponeret 🙂

Hvad gjorde Mikkel og MOVE IT Fitness for mig?

Det gik udover al forventning – Mikkel var positiv, rolig, ærlig og 100% sikker på, at vi sammen kunne nå mine mål – et vægttab på 20 kg og et afslappet forhold til mad. Mikkel lod mig vide, at han ikke var tilhænger af restriktioner i forhold til mad, ligesom det mentale arbejde med forholdet til maden skulle have en ligeså stor plads som træningen. Jeg var indforstået med præmissen, da jeg tidligere havde været i vægttabsforløb, hvor det netop gik galt, fordi det blev et quick fix og ikke en livsvarig livsstilsændring. Vi gik igang sammen, og hvor var det bare fedt, men også mega hårdt! Alternativ og alsidig træning tilpasset mig og mine behov! Og bedst af alt – en træner, der kunne motivere og anspore mig til at vælge det rigtige – især i forhold til maden og tilmed gøre det til en vane.

Der vil fortsat komme nedture, men jeg er blevet bedre til at tackle dem og lige tænke mig om to gange, inden jeg reagerer ved f.eks. at overspise. Jeg skal arbejde for min sundhed resten af livet, ligesom alle andre mennesker, men Mikkel har i den grad givet mig nogle værktøjer, en selvindsigt og ikke mindst modet til at fortsætte kampen for det afbalancerede liv. Jeg er evig taknemlig og kan kun give Mikkel og hans Move It-koncept min allerbedste anbefaling.