Hjælp til vægttab

Få hjælp til vægttab af fx en coach, personlig træner, diætist eller terapeut. 
Når du vælger at søge hjælp til vægttabet, får du ofte en mere holdbar løsning. Vælg én, som går højt op i at uddanne dig, så du ikke har brug for hjælp, igen, når du er færdig med forløbet. Når du er færdig med forløbet, bør du have fået redskaber til selv at kunne:

– Sammensætte en fornuftig kost
– Lave dit træningsprogram
– Håndtere og ændre vanemønstre
– Være bevidst om din motivation

Hjælp til at tabe sig

Den rigtige for dig, er altså én som forstår dig og dine behov. Vælg én, som lærer dig at tackle hverdagens fristelser og give dig redskaber til at håndtere netop dine udfordringer. 

Mange, som søger hjælp har været igennem flere slankekure, som kun havde kortvarig effekt. Det er meget typisk for slankekure, da de ikke ændrer mindsettet og bryder de dårlige vaner. Motivation er også en afgørende faktor, som en professionel vil kunne hjælpe dig med.

Professionel hjælp til vægttab

Det er ingen skam at søge professionel hjælp til at ændre sine vaner og få redskaber til at fastholde motivationen.
Det kan være en virkelig god løsning at få hjælp af fx en coach, som har specialiseret sig i vaneændringer med fastholdelsesstrategier.
På den måde kan I sammen lægge en plan og sørge for at du bliver holdt op på at få tingene gjort. 
Den bedste løsning er den, der bliver ført ud i livet og er realistisk at fastholde.

At tabe sig

Du mangler ikke viden, men redskaber.

Du ved sandsynligvis godt nogenlunde hvad du bør spise mere eller mindre af. Så det er altså meget sjældent manglende viden, der er årsagen, men derimod manglende redskaber. 
En professionel kan hjælpe med at give dig nogle redskaber, som er specifikke for dig og som passer til din motivation. 
Er du opmærksom på, hvad der motiverer dig? Husk at have fokus på at nyde den fantastiske udviklingsproces, som et vægttab kan være, med den rette hjælp.

Hjælp til vægttab gratis

Hos det offentlige kan du få hjælp til vægttab gratis. Der findes forskellige offentlige tilbud, som du kan benytte dig af, fx diætistforløb eller lignende.
Desværre er de offentlige tilbud lidt “gammeldags”, fordi der ofte bliver givet en kostplan og så er det ellers op til dig selv at fastholde disciplinen. 
Når der ikke arbejdes med vaner og motivation, er det meget svært at fastholde en kostplan og mange ender derfor med en fiasko efter sådan et forløb, hvilket er super ærgerligt. Du har jo garanteret de bedste intentioner om at gøre det så godt, du kan.
Derfor har du også fortjent hjælp af én, som giver sig tid til at give dig de helt rette redskaber til et vægttab, som holder resten af dit liv.

Tab vægt

Derfor er de gratis offentlige tilbud ikke altid de bedste, da de er låst til nogle gammeldags procedurer. 
Selvom det kan være træls at betale for at få hjælp, så får du bare en meget bedre løsning. 
Det er jo ikke meget ved at “spilde” et halvt eller et helt år på en gratis løsning, som kun sender dig tilbage til start efterfølgende. Det bliver desværre ikke lettere for hver gang.

Du kan med fordel også læse blogindlægget “Sådan fastholder du motivationen til dit vægttab”

Hjælp til vægttab

Læs mere om vægttab her

Har du brug for hjælp?


Har du brug for hjælp til, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe.
Du kan også tilmelde dig et af vores forløb.