Du kan opnå super gode resultater med

Vægttabshold i Kolding

Vægttabshold i Kolding – MOVE IT Bootcamp, er et 8 ugers forløb, hvor vi træner på en spændende måde i fællesskab med andre.

Outdoor træningsforløb

MOVE IT Bootcamp

 • Du får:

  ✔️8 ugers forløb

  ✔️8 x fysisk træning

  ✔️1 x gruppecoaching

  ✔️Træningsprogrammer til selvtræning

  ✔️Kost- & Vanestrategi

  ✔️Fællesskab og sparring

  ✔️2 x måling og kropsanalyse (fedt% & muskelmasse)

  ✔️Professionel vejledning af personlig træner/fysioterapeut & vanecoach

Pris 2299,-

Vægttabshold i Kolding – MOVE IT Bootcamp

Vil du gerne opnå et vægttab, hvor du 1 gang om ugen træner sammen med en masse andre, som har samme mål? Så kom med på vægttabs-bootcamp –  det bliver sjovt, du får sved på panden og får et fællesskab med en masse andre.

På dette hold vil du møde andre, som har samme mål som dig. Derfor oplever vi altid et super godt og opbakkende sammenhold, fordi vi forstår hinanden og det, vi hver især kæmper med.

Vi laver en effektiv træning, som er specifik for vægttab, samtidig med at den er sjov og motiverende. 
Vi træner ude i den dejlige danske natur, i naturskønne omgivelser i Marielundskoven i Kolding. Så udover motion får du masser af frisk luft – ren win win😊

Udover sved på panden kommer vi også til at arbejde med dine vaner, da vægttab sjældent handler om selve maden, men mere om adfærden og vanerne omkring maden. Du får derfor ikke en kostplan du skal følge, da den kun virker kortsigtet. Derimod får du en masse redskaber og strategier til et stille og roligt vægttab, som du også vil kunne holde efterfølgende.

Vi sørger for at støtte og guide dig samt for at du får implementeret dine nye gode vaner.

Vi træner i Marielundskoven i Kolding hver mandag kl. 17.00-18.00 og onsdag kl. 18.45-19.45

Næste opstart 26. august

“Jeg har tabt mig 6 kg, samt smidt 18 cm fordelt på lår, hofter og talje. Jeg har forbedret min kondition og udholdenhed samt fået meget mere energi i hverdagen. Bootcampen har givet mig det spark bagi, som jeg længe har haft brug for, og givet mig viljen, styrken og redskaberne til at fortsætte min rejse mod mit endelige mål.

Alle træninger var tilpasset, så alle kunne være med, om man så var vant til at træne eller ej. Mikkel har været god til at finde på noget forskelligt fra gang til gang og konstant udfordre os, så vi hele tiden rykkede os. Træningen bestod af alt fra OCR lignende løb, til at bære på grene, kravle på trapper, teamwork og selvfølgelig masser af burpees 😉 Hver eneste træning var sjov, om så solen skinnede eller det regnede – stemningen var høj og med plads til grin.”

-Else

Vægttabshold i Kolding

Søger du et personligt forløb?

Vil du med på holdet?

Pris 2299,-

Indtast dine oplysninger nedenfor, for at sikre dig en plads på holdet. Vi kontakter dig, når du har skrevet dig op.

Skriv blot Bootcamp i beskedfeltet. (samt evt. besked)