Personlig træner Kolding

Ønsker du en personlig træner i Kolding, så læs mere her. Hos MOVE IT er vi meget passionerede personlige trænere, som brænder for at gøre en forskel, som er holdbar! Vi tager kampen op imod kortsigtede slankekure og derfor er vores slogan “NO QUICK FIX!”

Vi holder midlertidigt lukket på grund af de gældende restriktioner. Du kan trygt booke dit forløb med opstart når vi åbner igen.

Personlig træning og vanecoaching

Du får

Personlig træning og Vanecoaching i Kolding

Når vi laver et personligt forløb til dig, tager vi udgangspunkt i dine ønsker, behov og værdier.
Vi kombinerer personlig træning og vanecoaching, som danner grundlaget for en holdbar forandring.
Vores primære fokus er arbejdet med motivation og vaner, samtidig med at vi lægger en plan for hvordan kost og træning skal bringes i spil for at opnå dine mål.
Du får opbygget fastholdelses-strategier, som sikrer en holdbar løsning og opbygger sunde vaner omkring disse.

Vi er din støtte

Vi forstår de følelser, du oplever og støtter dig de dage, hvor motivationen svigter. Gennem vores coachende og anerkendende tilgang giver vi dig de redskaber, som hjælper dig tilbage på rette spor.
Din udvikling er ikke et quick fix. Vores passion er at skabe en vedvarende og holdbar livsstil. Det skal være slut med mislykkede forsøg, værdiløse indsatser og følelsen af fiasko.

Vi laver altid et customized forløb til dig, og derfor har vi ikke ”standard”-forløb, da det skal udformes, så det passer bedst muligt til dit liv.
Vi starter med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi lærer hinanden at kende og på den baggrund, kan vi udregne et specifikt tilbud, som passer til dig og din økonomi.

Personlig træner og kostvejleder

Med en personlig træner og kostvejleder fra MOVE IT Fitness får du et stærkt team af personlige trænere, med baggrund indenfor fysioterapi, coaching, kostvejleder og træning.

Vi ser det ikke blot som et træningsforløb hos en personlig træner. Men snarere en uddannelsesperiode, hvor vi giver dig alt den viden, som vi har, så vi skaber vedholdenhed for dig. Der er jo ikke meget idé i at knokle i en periode, for at falde tilbage til udgangspunktet bagefter.
Vi er altså ikke “bare” en kostvejleder, men en coach med meget viden i bagagen.
Vi sætter en stor ære i at holde os opdateret på den nyeste forskning.

Lad os vise dig en tilgang, hvor intet er forbudt, farligt eller usundt. 
Kost og træning er naturligvis også en del af et forløb. Men den helt afgørende forskel, er at vi arbejder specifikt med dine VANER og din MOTIVATION. Vi tilstræber nemlig at du kan holde fast i din nye spændende livsstil.

Som flere af vores klienter siger ”Det er jo ikke engang surt at tabe sig på denne måde, for jeg må jo alt”

Personlig træner og kostvejleder
Personlig træning
  • Effektiv træning, hvor du virkelig kan mærke og se en forskel

  • Kost strategi, som er super let at bruge og altid kan benyttes, da den ikke er fastlåst på måltider.

  • Du opnår en rigtig god viden om din kost, forklaret på en simpel måde, som er let at forstå og føre ud i livet.
  • Coaching for vaner, motivation og mental styrke, så du kan opnå flotte resultater både fysisk, men også følelsesmæssigt.

Vi giver dig

Personlig træning i Kolding

Du får personlig træning, kostvejledning og vanebaseret coaching igennem vores spændende forløb. Du får altså ikke bare en masse spændende og motiverende træning, men også masser af super god viden om din kost. Måske er de fleste af dine måltider ret fornuftige, men så er der alt det udover de store måltider.

I et forløb med personlig træning, giver vi dig også nogle gode redskaber til hvordan du kan styre din trang og dine cravings. På den måde kan du hyggespise lidt mindre og blive inspireret til nogle lækre kalorielette snacks. Måske tænker du at det er svært at styre hyggespisningen. Men vi har hjulpet rigtig mange med at få bragt det ned på et niveau, som giver ro.

Træning til vægttab

Vi er vilde med at arbejde med træning og motivation, da det er her, vi kan gøre en enorm forskel. Mange oplever at det kan være svært at komme afsted til træning på egen hånd, fordi der mangler støtte og motivation til vægttabet.
Når du bliver de-motiveret, giver vi dig alle de redskaber, du skal bruge, for at løfte dig selv tilbage på rette spor igen- og fastholde motivationen.
Vi er ikke din motivation, men vi hjælper dig med at komme i kontakt med din egen motivation, så du på sigt kan blive din egen bedste motivator.

Da vi ofte er booket, så tag fat i os i god tid, så vi kan tilrettelægge det bedste forløb til dig. Vi glæder os til at møde dig 🙂

“Imødekommenhed, forståelse og professionalisme – det er blot nogle af de topkvaliteter, som man møder, når man henvender sig til Move It Fitness. Det har været min absolutte redning i forhold til at bevare motivationen”

Karina Houborg, personlig træning klient

Personlig træner i Kolding med fokus på livsstil

Inden du starter i et forløb med en personlig træner med fokus på livsstil, holder vi en målsætningssamtale, hvor vi gør det helt klart, hvad du har brug for. Vi kommer til at tale om din træningserfaring, din kost og så går vi i dybden med det, du gerne vil opnå og lægger en plan for hvordan vi får dig bedst muligt derhen.

Det er også super vigtigt at vi er et match til hinanden, så du får den rigtige personlige træner og mest muligt ud af forløbet. Derfor mødes vi altid, så du kan mærke os, inden vi går i gang med forløbet.

Når vi har defineret dit behov, kan vi udforme et tilbud til dig. Hvis du ikke vil have det, siger du selvfølgelig bare nej tak, men så ved du hvad du siger nej til. Vi har som nævnt ikke standard løsninger, da forløbet bliver lavet individuelt. Dit forløb kunne eksempelvis udformes således:

Personlig træning

Personlig koststrategi

Manual “Styr din hyggespisning”

Træningsprogram med videoguides til din selvtræning.

Motivation, opfølgning og feedback

Fri support

Personlig træner livsstil

Personlig træner til dit Vægttab


Ønsker du hjælp til dit vægttab? Men du har nogle gamle vaner, som står i vejen. Du tænker måske at din vane slet ikke kan ændres… 

Hvad nu hvis du godt kan bryde din gamle vane, som er skyld i at du ikke er helt tilfreds med din situation? Uanset om det er sukkertrangen, sofaen eller en anden vane? Så tør vi godt sige at vi godt kan hjælpe dig og give dig de rette redskaber.

Prøv at tænke på, hvilke døre, der åbner sig i dit liv, hvis bare du kunne få bugt med de vaner og få det vægttab, én gang for alle. Vi hjælper dig gennem vanebaseret coaching, motivation og effektiv træning. Du vil opnå et afslappet forhold til din kost, uden restriktioner og nye gode vaner!

Vi sørger for at støtte og guide dig samt for at du får implementeret dine nye gode vaner. Hvis du er klar til at bryde dit gamle mønster, så er vi klar til at hjælpe dig!

Vi støtter os naturligvis altid op ad Sundhedsstyrelsen’s anbefalinger https://www.sst.dk/da/viden/fysisk-aktivitet

Personlig træner vægttab