Lær os at kende

DINE personlige trænere, coaches og kostvejledere

Mikkel Hansen

Personlig træner og indehaver

“Jeg ønsker at give dig et afslappet forhold til din kost, hjælpe dig med gode vaner og inspirere dig til spændende træning.

Om Mikkel Hansen

Jeg hedder Mikkel Hansen og er 33 år. Jeg er uddannet EHFA certificeret Personlig træner og Kostvejleder. 

Jeg vil gerne dele en historie fra mit liv med dig.
En historie, som handler om at slippe fri af begrænsninger og leve fuldt ud.

Det giver bare så god mening at kunne gå på arbejde hver dag og gøre en forskel for andre mennesker.
Det er super dejligt at glæde mine klienter og være en del af deres fantastiske udvikling.

Jeg mener det faktisk når jeg siger at jeg har verdens bedste job!
Jeg har tidligere arbejdet i en anden branche, som ikke gjorde mig glad, men jeg tænkte dengang, at det nok bare var sådan mit liv skulle være.
Jeg havde aldrig særlig høj motivation for at gå på arbejde og glædede mig altid til fredag, så jeg kunne komme væk fra det.

MEN! Så skete det bedste i mit liv! Jeg blev ramt af stress.
Det fik mig til at revurdere mit liv og lige præcis i den proces, fandt jeg ind til mig selv og fandt ud af hvad der giver mening og værdi for mig.
Jeg har i hele mit voksenliv været meget hjælpsom og haft lyst til at glæde andre mennesker, men dette kunne jeg ikke udleve i mit tidligere job. Det gik op for mig at jeg skulle skabe mit eget drømmejob, som gør det muligt for mig at hjælpe og gøre en forskel for andre mennesker, hver eneste dag.

Så mit stressforløb var altså rigtig godt for mig, for det skabte motivation! Jeg vidste at jeg ikke skulle tilbage til det gamle job og fandt ud af hvad der driver mig fremad.

Nu glæder jeg mig lige så meget til mandag, som jeg tidligere gjorde til fredag, for så skal jeg lave det, jeg holder rigtig meget af- Hjælpe andre med at få endnu mere glæde i livet og slippe fri af begrænsninger.

Jeg levede tidligere et ret kedeligt liv med mange begrænsninger, fordi jeg ikke følte mig i stand til at gøre det, jeg inderst inde følte for. 
Jeg havde fx tanker som:
-Jeg er ikke god nok.
-Hvad vil andre tænke.
-Andre er bedre end mig.
-Jeg har ikke det, der skal til.
-Jeg tør ikke gå i gang.
-Jeg kan ikke bære ansvaret.
-Jeg keder mig og er doven.

Jeg lagde i det hele taget rigtig meget låg på mig selv, og levede ikke fuldt ud.

Men nu, hvor jeg er fri af mine begrænsninger, giver mit liv pludselig mening.
Jeg kan endelig gøre en forskel for mine medmennesker og hjælpe andre med at slippe af med deres begrænsninger og leve fuldt ud.

Nu er mine tanker:
-Jeg kan hvad jeg vil.
-Jeg tager ansvar fordi det er fedt at udvikle sig.
-Jeg får tingene gjort.
-Jeg har energi og overskud.
-Jeg laver noget, som giver mig værdi.
-Jeg skaber selv det gode liv.

Fordi at jeg selv har gennemgået en fantastisk udvikling, er det super fedt at hjælpe andre med at opnå samme forandring og give dem både fysisk og mental styrke samt motivation og lyst til at leve fuldt ud.

Det er så givende at hjælpe folk fri af begrænsende tanker og opnå støttende tanker, som skaber værdi i livet.

TUSIND TUSIND TAK til alle mine dejlige klienter, som jeg er meget beæret over at få lov til at arbejde med hver eneste dag.

Maria Hougaard Jørgensen

Fysioterapeut og vanecoach

Mit navn er Maria, jeg er 34 år og er mor til 2 skønne piger.

Uddannelse: fysioterapeut og vanecoach.

Kender du det med…

  • at have spist fornuftigt igennem hele dagen, men når du kommer hen sidst på eftermiddagen, er energien ved at være brugt op, der er ulvetime, det har været en hård dag og du tømmer køkkenskabene for søde sager.
  • at have været på diverse kure, du taber dig, og det går godt i en periode, men så begynder det pludselig at være svært at holde fast i vægttabet, og du begynder langsomt at tage på.

Jeg kan hjælpe dig med at få et afslappet forhold til mad, hvor der ikke er noget som er forbudt. Ingen restriktioner eller nogen stram kostplan. Jeg kan hjælpe dig til at nå dit mål med nogle bæredygtige vaner, du kan holde på den lange bane, også om 10 år. Vi tager udgangspunkt i dig, og har fokus på hvad der er realistisk for dig i din hverdag.

Malene Janne Heby

Personlig træner, stud. vanecoach og ergoterapeut

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om min passion!

Jeg er i færd med at udarbejde en tekst hertil 🙂

Brian, personlig træner

Brian Westergaard Romberg

Personlig træner

Mit navn er Brian og er 31 år. Jeg er gift, familiefar og  uddannet EHFA-certificeret personlig træner.

Oprindeligt er jeg uddannet inden for kommunikation (cand.comm.) og har tidligere arbejdet som journalist og sproglærer. Men jeg følte aldrig rigtig, at jeg befandt mig på den rette hylde.

Lige siden barndommen har jeg været fascineret af træning og bevægelse, så sporskiftet til fitnessbranchen var derfor oplagt – selvom der gik lang tid, før jeg turde følge mavefornemmelsen og hjertet.

God kommunikation, relationer baseret på tillid og udpræget trang til at gøre en forskel for andre har altid været en indre drivkraft – og det er også fundamentet i min tilgang til personlig træning og coaching.

Min mission er at være din guide og sparringspartner under din personlige rejse – med respekt for, hvor du befinder dig lige nu og her, så du kan være din egen bedste vejleder.
Lad os sammen hjælpe dig med at leve dit bedste liv i en krop, som tillader dig at gøre de ting, du har lyst til.