Move it fitness

Personlige trænere gør op med slankekure i nye rammer

MOVE IT Fitness slår dørene op til eget studio på Industrivej 1 i Kolding. Det anderledes fitnessfirma går imod strømmen med uholdbare hurtigløsninger og sure slankekure.

Mens mange mindre virksomheder lige nu kæmper for at komme på benene igen oven på corona-krisen, har den lille personlige træner-virksomhed MOVE IT Fitness valgt at satse stort – i form af nye lækre lokaler.

Hidtil har MOVE IT Fitness haft til huse på Dieselvej 3 i et crossfit-center, men drømmen har hele tiden været eget studio.

– For mange kan det være en lidt skræmmende oplevelse at træde ind i et center med buldrende musik, muskuløse mennesker og vægtstænger, der rammer gulvet med et brag. Nu kan vi omsider tilbyde vores klienter personlig træning og såkaldt vanecoaching i trygge omgivelser, fortæller ejer og indehaver Mikkel Hansen.

Væk med quick fix

Netop vanecoaching i kombination med personlig træning er dét, der har givet det lille firma succes i en branche, hvor der bestemt ikke er mangel på udbydere af personlig træning.

”Nu har jeg alligevel spist dét stykke kage. Så kan det også være lige meget. Nu er det alligevel ødelagt. Op på hesten igen på mandag.”

Denne indre dialog kan mange nikke genkendende til. Nytårsforsæt efter nytårsforsæt.

– Vi er et team på fire personlige trænere, der nørder motivation og vaner, så vi kan skabe holdbare livsstilsforandringer for vores klienter. Vi adskiller os fra andre ved, at vi arbejder langsigtet – ikke med ’quick fix’ og ”mirakelslankekure”, forklarer Mikkel Hansen og uddyber:

– Mange hopper på slankekure igen og igen, men får ikke varige resultater. Kommer du til os, så er det, fordi du for alvor er klar til varige vaneændringer, hvor vi ikke sætter begrænsninger i din kost og træning. Målet er at klæde vores klienter så godt på, at de faktisk slet ikke har brug for vores hjælp på den lange bane.

Det lille trænerteam gør således en dyd ud af at gøre op med den gængse forestilling om, at vægttab og sund kost bare er et spørgsmål om viljestyrke og om at tage sig sammen.

– En sundere livsstil skal ikke føles som sur pligt hver eneste dag med konstant frygt for at ”falde i”. For os handler det om at give folk energi og overskud i alle aspekter af deres liv og hverdag, forklarer Mikkel Hansen.